Skip to main content
x

Οι 24 ΩΡΕΣ εισχωρούν στον εσωτερικό κόσμο της τρίτης ηλικίας

 

Ένα από τα πιο συγκινητικά και διδακτικά επεισόδια μας παρουσιάζουν οι 24 ΩΡΕΣ το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 18.45, στον ALPHA Κύπρου.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του εισχωρούν στον κόσμο και την "ψυχοσύνθεση" της λεγόμενης τρίτης ηλικίας. Είναι αυτές και αυτοί, τους οποίους αποκαλούμε πατέρα, μητέρα, παππού και γιαγιά. Και είναι αυτές και αυτοί των οποίων θα πάρουμε εμείς τη θέση τους στο μέλλον.

Ο δρόμος οδηγεί τις 24 ΩΡΕΣ στο μαγευτικό Φοινί και την περιφερειακή Στέγη Ηλικιωμένων, η οποία αποτελεί ένα πρότυπο καθώς οι άνθρωποι εκεί κατάφεραν να εντοπίσουν τις ανάγκες και τα θέλω των ηλικιωμένων και να τους κάνουν να νιώθουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας. 

Εκεί λοιπόν στο Φοινί, γίνεται ένα μικρό "θαύμα", λόγω της δράσης κάποιων εθελοντών οι οποίοι δίνουν το είναι τους για να προσφέρουν ποιότητα ζωής σε ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν ίσως την τελευταία γενιά της "παλιάς εποχής". Της γενιάς που μόχθησε για να έχει ακόμη και τα αυτονόητα. Μια γενιά από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε ακόμη αρχές, αξίες, μαθήματα ζωής και πολλές ευχές... 

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συζητά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες επιχειρώντας να αναδείξει τον εσωτερικό τους κόσμο αλλά και να εντοπίσει αν υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχουν μετανιώσει στη ζωή τους. Ποιός ο απολογισμός της πορείας τους στη ζωή, πως βίωσαν κάποιοι τις απώλειες παιδιών τους, τι θα έκαναν αν γεννιούνταν ξανά και τι τους πληγώνει από την κοινωνία του σήμερα. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:55
Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από τότε που ο βασιλιάς απέχει από τα καθήκοντά του
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.