Microsites Menus
Κεφτεδάκια κοτόπουλου με ντιπ γιαουρτιού
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
- 600 γρ. κιμά κοτόπουλο
- 2 κρεμμύδια (τριμμένα)
- 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
- ξύσμα λεμονιού
- 1 κ. σ. κάρυ
- 1 αυγό
- 100 γρ. δημητριακά ολικής
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- Λίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- Αλάτι & Πιπέρι
Ντιπ γιαουρτιού:
- 450 γρ. στραγγάτο γιαούρτι 0%
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο (ψιλοκομμένο)