Επιστρέφει ο Λούης Πατσαλίδης με TROLL μέχρι δακρύων!
 
Αυτή τη σεζόν ένα XΧXL μπλε τζίνι είναι πανέτοιμο να πραγματοποιήσει τις πιο απίθανες και ξεκαρδιστικές σου ευχές... με απίστευτες δόσεις τρολαρίσματος και άφθονου γέλιου. Μετά από απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού ο Λούης Πατσαλίδης με την δημιουργική ομάδα της εκπομπής επιστρέφουν δυναμικά δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση στο τρολάρισμα, δηλαδή στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής, το οποίο φέτος θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.    
 
Το “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW”, που φέτος σκηνοθετεί ο Κλείτος Κλείτου, και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:15! Ετοιμάσου να παρακολουθήσεις ξανά τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη να σχολιάζει -με το μοναδικό του ύφος- τα πρόσωπα και τα περίεργα γεγονότα της επικαιρότητας...
 
Μαζί του συνεχίζουν ο αγαπημένος Παναγιώτης Κυριάκου αλλά και η αγαπημένη του μπάντα... με τον Τεύκρο Νεοκλέους να αντέχει ακόμη τον Λούη, προσθέτοντας παράλληλα όμορφες μουσικές νότες στο “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW”, κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου.
 
Αναφερόμενος στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής, ο Λούης Πατσαλίδης ανέφερε: «Επιστρέφω πραγματικά ανανεωμένος και σίγουρα με διαφορετική βαρύτητα… Φέτος, μαζί με τη δημιουργική ομάδα της εκπομπής, θα προσφέρουμε περισσότερες δόσεις τρολαρίσματος με έμπνευση τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και όχι μόνο! Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες για την τρέλα και το πάθος τους».
 
“ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” στον Alpha Κύπρου.