Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με τον Μάρκο Παγδατή! Η κορυφή στο παγκόσμιο τένις και τώρα η ζωή με τρία παιδιά!

 

Ο αγαπημένος Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου μαζί με τη σύζυγό του και πρώην τενίστρια Καρολίνα, συστήνοντας για πρώτη φορά στους τηλεθεατές την οικογένειά του! Ακριβώς ένα χρόνο μετά από την απόφασή του να κλείσει τον κύκλο της μεγάλης του καριέρας, μιλάει αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνο και την ομάδα του, κάνοντας το δικό του απολογισμό. Πώς από τα 14 του χρόνια αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του, οι μεγάλες επιτυχίες του απέναντι σε μεγαθήρια του παγκόσμιου τένις και πώς είναι σήμερα η καθημερινότητά του εδώ στην Κύπρο μαζί με την 5μελή οικογένειά του.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:15, οι «24 ΩΡΕΣ» συναντούν τον Μάρκο Παγδατή, έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε, μας έκανε όλους περήφανους και απέδειξε πως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο στη ζωή. Ο Μάρκος της Κύπρου και του κόσμου ολόκληρου, ανοίγει τις «πύλες» της ζωής και της καρδιάς του, συστήνοντάς μας παράλληλα την πολυαγαπημένη του σύζυγο Καρολίνα, η οποία μιλά για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση. Πρόκειται για μία γυναίκα που του χάρισε τρία υπέροχα παιδιά, τα οποία επίσης θα γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή.

Θα ακούσουμε ανείπωτες ιστορίες και συναισθήματα από έναν παγκοσμίου κλάσης αθλητή και άνθρωπο, που παρά το γεγονός ότι στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του σε νεαρή ηλικία, κατάφερε να διατηρήσει το ήθος και το χαρακτήρα του. Μέσα από αφηγήσεις και πλούσιο αρχειακό υλικό, θα ζήσουμε ξανά τις μεγάλες στιγμές του Μάρκου που ενέπνευσαν και οδήγησαν χιλιάδες παιδιά στην Κύπρο να ανακαλύψουν τον κόσμο του τένις.

Πιο ώριμος από ποτέ, ο Μάρκος Παγδατής κάνει τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας του, δίνοντας παραδείγματα δύναμης, αγώνα και ήθους σε μικρούς και μεγάλους. Θα κάνουμε μαζί του μια αναδρομή που ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και την απόφαση της οικογένειάς του να τον στείλει στη Γαλλία σε ηλικία 14 ετών, για κυνηγήσει το όνειρό του. Ακολούθως θα συνομιλήσουμε μαζί με τη μεγάλη τους κορούλα, η οποία σήμερα είναι 7,5 περίπου ετών.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή όπου ο Μάρκος και η Καρολίνα θα αποκαλύψουν την απόφασή τους να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο ως προπονητές πλέον, προσφέροντας στα νέα παιδιά γνώση και εμπειρία για να καταφέρουν να διεκδικήσουν την καταξίωση στον κόσμο του τένις. 

 

Αρχισυνταξία-Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου | Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης

Διεύθυνση Παραγωγής: Mόνικα Μακρυγιάννη | Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Μιχαήλ

Κινηματογράφηση: Αντρέας Δανιηλίδης | Μοντάζ: Αντρέας Ιωάννου

Γραφικά: Μιχάλης Χριστοφόρου | Φωτιστής: Κωνσταντής Μέλη | Βοηθός Παραγωγής: Ρέα Σοφούλη

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
19/04/2024 10:55
Τι περιέγραψε ότι συνέβη στη βάφτισή του - Τον βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης
Ψυχαγωγία
19/04/2024 10:50
Φανερά ενοχλημένη για τον πανευρωπαϊκό έλεγχο που θα γίνει σε 20 Έλληνες Influencer
Ψυχαγωγία
18/04/2024 15:26
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο X