Skip to main content
x

«TET-A-TET στον ALPHA» με την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου!

 

Η τσαχπίνα "Βούλα" με την άλλοτε απολαυστική και άλλοτε σατανική μουρμούρα της, αποκαλύπτει το τρυφερό και αληθινό της πρόσωπο...σε μία μοναδική συνέντευξη με τον Τάσο Τρύφωνος! Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 18:45, ο Τάσος υποδέχεται την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου στο βραβευμένο talk show «TET-A-TET στον ALPHA» !

 

Δέκα χρόνια «μουρμούρας» στον ALPHA και ο Τάσος Τρύφωνος θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου. Η δημοφιλής «Βούλα» της κωμικής σειράς μιλάει για την άγνωστη ζωή της και για το πόσο κοντά έφτασε στο θάνατο. Πώς από την όπερα κατέληξε στο θέατρο και γιατί από τους θεατρικούς μονόλογους και τις επιλεκτικές παραστάσεις βρέθηκε στη «μουρμούρα»; Γιατί είναι μόνη στη ζωή και γιατί για κάποια χρόνια γύρισε στο επάγγελμα της ξεναγού; Μάθετε πρώτοι τις απαντήσεις, τις σκέψεις και τα μελλοντικά της σχέδια σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη...

 

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις