Skip to main content
x

«TET-A-TET» με τον Χρήστο Λούλη και την Έμιλυ Κολιανδρή στην πιο απολαυστική τους συνέντευξη

Λίγο οι  «παρεξηγημένες» δηλώσεις του Χρήστου, λίγο η ζήλια ανάμεσά τους ως ζευγάρι, αλλά και οι αποκαλύψεις γύρω από την καλύτερη φάση της ζωής τους… προσθέτουν έναν αέρα φρεσκάδας στην πιο εξομολογητική συνέντευξή τους στο «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ».

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 18:45 ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δύο δημοφιλείς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Έμιλυ Κολιανδρή, στον ALPHA Κύπρου! Ζευγάρι στη ζωή και ενίοτε και στη δουλειά μιλούν για τα πάντα: τη γνωριμία τους, τον έρωτά τους, τον γάμο τους, τα παιδιά τους, καθώς για τον ρόλο που παίζει ο καθένας στην καριέρα του άλλου.

Συντονιστείτε στο βραβευμένο talk show, όπου ο ωραίος του ελληνικού θεάτρου, Χρήστος Λούλης, και η συμπατριώτισσά μας Έμιλυ Κολιανδρή απαντούν σε όλες ερωτήσεις, στην καλύτερη φάση της ζωής και της καριέρας τους.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
25/04/2024 18:07
Όλες οι λεπτομέρειες σε περίπτωση επανεκλογής
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:30
Η Ιωάννα και Μαργαρίτα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την αδερφή τους
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:23
Ετοιμάζουν τον γάμο τους στα τέλη Αυγούστου.