Skip to main content
x

«TET-A-TET»: Πρεμιέρα με την απόλυτη σταρ, Άννα Βίσση!

Για 12η σεζόν το βραβευμένο και μακροβιότερο talk show της κυπριακής τηλεόρασης, «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA», επιστρέφει κάνοντας πρεμιέρα με μια λαμπερή καλεσμένη! Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται την απόλυτη σταρ Άννα Βίσση, η οποία «γιορτάζει» και τηλεοπτικά τα πενήντα της χρόνια στο τραγούδι, σε μία συνέντευξη-«χείμαρρο» που σίγουρα θα συζητηθεί.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 18:45, στον ALPHA Kύπρου, η «Αννούλα» αποκαλύπτει πότε έγινε «Άννα». H αγαπημένη και καταξιωμένη συμπατριώτισσά μας κάθεται απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος, πανέτοιμη για μία εκ βαθέων εξομολόγηση! Η ζωή, η καριέρα, ο τίτλος της «σταρ» αλλά και ο άνθρωπος Άννα Βίσση… αποκαλύπτονται μαγικά.

Για ακόμα μία χρονιά λοιπόν ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Πρόσωπα που διαπρέπουν στον χώρο τους, πρόσωπα που θαυμάζουμε, πρόσωπα που έγραψαν ιστορία και πρόσωπα που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, κλείνουν ραντεβού στο «TET-A-TET» με τον αγαπημένο παρουσιαστή και δημοσιογράφο… και τους τηλεθεατές, φυσικά, του ALPHA Κύπρου!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:55
Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από τότε που ο βασιλιάς απέχει από τα καθήκοντά του
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.