Skip to main content
x

«TET-A-TET» με τον Σταμάτη Φασουλή και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου 

Όπου πάνε…το κοινό τούς ακολουθεί! Είναι λες και έχουν και οι δύο αστερόσκονη, αφού σε κάθε τους παράσταση/παραγωγή οι θεατές τούς αποθεώνουν. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής και η δημοφιλής ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, λίγο πριν κατέβουν στην Κύπρο με την παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», τα λένε στην εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» στον ALPHA Kύπρου. 

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται τους δύο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες σε μία σπάνια κοινή συνέντευξή τους. Στην αρχή κάνουν λόγο για την πολύχρονη φιλία τους και την κοινή τους πορεία και στη συνέχεια θυμούνται την «Ελεύθερη σκηνή», τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, αλλά και το «δέσιμο» και την επικοινωνία τους στη σκηνή. 

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη στενή του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση, όταν θυμάται τις τελευταίες στιγμές της «εθνικής» μας σταρ. Υπερασπίζεται, επίσης, μπροστά στην κάμερα την επιλογή του να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ‘J2US και απαντάει εάν τον επηρεάζει η κριτική για τη συγκεκριμένη απόφασή του. 

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
26/04/2024 09:30
«Μπορώ να τους βοηθήσω, έχω αρχείο»
Ψυχαγωγία
25/04/2024 18:01
"Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν".
Ψυχαγωγία
26/04/2024 09:27
Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του