Skip to main content
x

«TET-A-TET» με τον Ορφέα Αυγουστίδη στον αστερισμό της επιτυχίας και των αποκαλύψεων...

Ερωτεύσιμος on stage, προσγειωμένος σε κάθε πτυχή της ζωής του! Ο ταλαντούχος Ορφέας Αυγουστίδης αφήνει για λίγο το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του και απαντά σε όλα, χωρίς δισταγμό, σε μία εξομολογητική συνέντευξη, στο «TET-A-TET».

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ΕΚΤΑΚΤΩΣ στις 19.00 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «ΣΑΣΜΟΥ» μιλά στον Τάσο Τρύφωνος για το διαζύγιο των γονιών του, τη σχέση του με τη μητέρα του και την πρώτη φορά που βρέθηκαν να συνεργάζονται στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Πώς προέκυψε στη σειρά, τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του «Αστέρη» και ποιο είναι το spoiler που κάνει για το τέλος του «ΣΑΣΜΟΥ»; Επίσης, μιλάει για τον γάμο του, τον γιο του Αχιλλέα και πώς από τις σπουδές σκηνοθεσίας βρέθηκε στη σκηνή ως ηθοποιός...

Κάθε Κυριακή απόγευμα , πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
19/04/2024 10:55
Τι περιέγραψε ότι συνέβη στη βάφτισή του - Τον βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης
Ψυχαγωγία
19/04/2024 10:50
Φανερά ενοχλημένη για τον πανευρωπαϊκό έλεγχο που θα γίνει σε 20 Έλληνες Influencer
Ψυχαγωγία
18/04/2024 15:26
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο X