Skip to main content
x

«TET-A-TET» με την Ελένη Καστάνη να συγκλονίζει με τις αναμνήσεις της...

Ξεκινώντας από την αυτοκτονία του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν 12 ετών, η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Καστάνη έρχεται στο «TET-A-TET στον ALPHA» σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη που θα συζητηθεί…

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται την αγαπημένη ηθοποιό! Τι ήταν αυτό που την ώθησε να ασχοληθεί με την υποκριτική; Θυμάται, νοσταλγεί, εξιστορεί και κάνει αρχή από τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Ρέππα στο σχολείο.

Γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται τα παιδικά της χρόνια στη Σητεία της Κρήτης, καθώς και την απώλεια της αδελφής της. Συγκλονίζει όταν φέρνει στη σκέψη της την πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη της και εξηγεί γιατί χώρισε από το σύζυγό της. Για ποιο λόγο βρίσκονται ακόμη τόσο πολύ κοντά ο ένας στον άλλο;

Η Ελένη Καστάνη θυμάται την ημέρα που σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και δίνει τη δική της εκδοχή. Παράλληλα, καταθέτει την άποψή της για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Μάρκο Σεφερλή.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
29/03/2024 11:35
Οι σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλιά της
Ψυχαγωγία
29/03/2024 11:10
Μετά το video clip της τραγουδίστριας οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν αρκετά κοντά
Ψυχαγωγία
29/03/2024 10:03
Ο καταξιωμένος σχεδιαστής που ετοιμάζει πυρετωδώς τα ρούχα της 17χρονης