Skip to main content
x

«TET-A-TET» Κυριακή του Πάσχα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

 

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του θα βρεθεί στο βραβευμένο talk show «TET-A-TET» στον ALPHA Κύπρου, την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου στις 18:45!

 

Ο Τάσος Τρύφωνος ανταλλάζει ευχές με τον πρωταγωνιστή των νυχτερινών πίστων της Αθήνας και των sold out συναυλιών στο πλαίσιο μίας απολαυστικής και άκρως ενδιαφέρουσας συνέντευξης!

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διηγείται τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει γιατί η γέννηση του ιδίου και των αδελφών του είχε γίνει η πρώτη είδηση στην Ελλάδα. Θυμάται στιγμές από την επαγγελματική πορεία του μέσα από διάφορες δυσκολίες που τον οδήγησαν στην απόλυτη καταξίωση.

 

Τα εμπόδια, οι δυσκολίες, το Fame Story και η μεγάλη επιτυχία. Τον ενδιαφέρει να βρεθεί στη σκηνή της Γιουροβίζιον; Τι λέει για τον Αντώνη Ρέμο; Θέλει να κάνει οικογένεια; Είναι στα πλάνα του;

 

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
25/04/2024 18:07
Όλες οι λεπτομέρειες σε περίπτωση επανεκλογής
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:30
Η Ιωάννα και Μαργαρίτα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την αδερφή τους
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:23
Ετοιμάζουν τον γάμο τους στα τέλη Αυγούστου.