Skip to main content
x

«TET-A-TET» με τον αγέραστο θρύλο της ροκ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ο «αιώνιος έφηβος» της ελληνικής ροκ μουσικής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έρχεται στο «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» για να ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό σε μία αλλιώτικη, rock συνέντευξη. 

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 18:45 ο Τάσος Τρύφωνος συναντά τον σπουδαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να αφήσει τη δική του προσωπική σφραγίδα στην έντεχνη μουσική και να δημιουργήσει το δικό του μουσικό ύφος, χωρίς αντιγραφές και μιμήσεις. Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τα πενήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι, ο «θρύλος» της ροκ δίνει μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του. 

Κάνοντας αρχή από τα φτωχά παιδικά του χρόνια στην Πελοπόννησο, τη μετακόμιση στην Αθήνα, την αριστερά, τη γνωριμία με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Λοΐζο, συνεχίζει με τον έρωτα της ζωής του… την Ελένη Ράντου. Πώς άντεξε τριάντα χρόνια ο γάμος τους και πώς αντιμετώπισαν τις κρίσεις που προέκυψαν όλα αυτά τα χρόνια;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις