Skip to main content
x

Το πιο ερωτικό «TET-A-TET» έρχεται με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη γυναίκα της ζωής του…

Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, αλλά οι πολύ ερωτευμένοι… έρχονται στο «TET-A-TET» για να τιμήσουν αλλιώτικα και εξομολογητικά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Συντονιστείτε στον ALPHA Kύπρου, γιατί ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να κάνει τη δική του ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, Γαλάτεια Βασιλειάδη!

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται το λαμπερό και φρέσκο ζευγάρι της σόουμπιζ σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλούν για την παράδοξη γνωριμία τους, τον έρωτά τους, τον ερχομό των παιδιών τους και για την πρόταση γάμου που έγινε! Γιατί δεν έχουν ορίσει ακόμη ακριβή ημερομηνία;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιώργος Παπαδόπουλος απαντά σε όλα, μιλώντας ξεκάθαρα και για την αρχή της καριέρας του. Πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι τον σύγκριναν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Τι λέει για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
18/04/2024 09:23
Ο λόγος που τη θέτει εκτός εκπομπής δύο εβδομάδες προτού ρίξει αυλαία
Ψυχαγωγία
18/04/2024 09:40
Η αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός
Ψυχαγωγία
18/04/2024 14:10
Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου