Skip to main content
x

TET-A-TET με τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη

Απολαυστικός, γλαφυρός, άμεσος και με χιούμορ, ο Γιάννης Ξανθούλης έρχεται στο «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ», στον ALPHA Κύπρου, και ρίχνει φως στη ζωή και την καριέρα της μεγαλύτερης ίσως εν ζωή Ελληνίδας τραγουδίστριας… Μαρινέλλας!

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται έναν από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Ξανθούλης, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα και το φανατικό του κοινό τον ακολουθεί εδώ και χρόνια… δίνει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Αφορμή η κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια». Πρόκειται για τη βιογραφία της Μαρινέλλας και συγκεκριμένα δεν διστάζει να αναφέρει και τον τρόπο συγγραφής του βιβλίου αυτού.

Ο σπουδαίος συγγραφέας λοιπόν διηγείται στον Τάσο Τρύφωνος, με τον μοναδικό γλαφυρό του τρόπο, την ιστορία της μεγαλύτερης ντίβας τους ελληνικού τραγουδιού. Τα παιδικά της χρόνια, πώς πήρε το όνομα με το οποίο έγινε διάσημη, ποιος ήταν ο μοναδικός που συνέχιζε να τη φωνάζει «Κικίτσα», ο γάμος και ο χωρισμός από τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της.

Όπως κάθε Κυριακή ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Πρόσωπα που διαπρέπουν στον χώρο τους, πρόσωπα που θαυμάζουμε, πρόσωπα που έγραψαν ιστορία και πρόσωπα που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, κλείνουν ραντεβού στο «TET-A-TET» με τον αγαπημένο παρουσιαστή και δημοσιογράφο… και τους τηλεθεατές, φυσικά, του ALPHA Κύπρου!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.
Ψυχαγωγία
26/04/2024 14:34
Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά