Skip to main content
x

«TET-A-TET στον ALPHA» με τον Γιώργο Μαργαρίτη σ’ ένα αλλιώτικο «Κελί 33» να θυμάται πάθη, λάθη, επιτυχίες...

«Πήρα τον κακό τον δρόμο και την εύκολη ζωή, ήρθα κόντρα με τον νόμο...», έρχεται να μας «αποκαλύψει» ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης στο «TET-A-TET». Αυθεντικός, άμεσος και ανθρώπινος, μιλάει για την περιπετειώδη ζωή του και όχι μόνο. Πώς γνώρισε τον αξέχαστο Καζαντζίδη; Τι θυμάται από τη γνωριμία τους;

Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξενεί στην εκπομπή του μία αυθεντική λαϊκή φωνή! Οι τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του Γιώργου Μαργαρίτη, από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα.

Κάνει αρχή από τον αδελφό που δεν γνώρισε ποτέ, μιλάει για τον ύπνο πάνω στα παγκάκια της Αθήνας και θυμάται τη στιγμή όπου κινδύνεψε όντας πάνω στην πίστα. Με εξομολογητική διάθεση και ειλικρίνεια, συνεχίζει τις αποκαλύψεις, μιλώντας μέχρι και για το πάθος του με τον τζόγο, αλλά και για την παραμονή του στη φυλακή και στο «κελί 33».

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET στον ALPHA» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
26/04/2024 14:34
Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά
Ψυχαγωγία
26/04/2024 10:35
Ο επίσημος λογαριασμός του θεσμού ανάρτησε ένα βίντεο στο Twitter
Ψυχαγωγία
26/04/2024 12:13
Οι κοινές εικόνες που τους "πρόδωσαν"