Skip to main content
x

«TET-A-TET» με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τον Λευτέρη Ζαμπετάκη

Είναι νέοι, ωραίοι και μάλλον… καθόλου μυστηριώδεις, αφού είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τα πάντα στο talk show «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» στον ALPHA Kύπρου. Οι λαμπεροί ηθοποιοί Ντόρα Μακρυγιάννη και Λευτέρης Ζαμπετάκης, λίγες μέρες πριν κατέβουν στην Κύπρο για την παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», μιλούν για τις μάχες που έδωσαν, την πορεία τους, αλλά και για τα πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά τους…

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται τους δύο δημοφιλείς ηθοποιούς σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε. Μιλάνε για τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Κάνε ότι κοιμάσαι» και για το πώς προέκυψε η συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη εξηγεί πώς βρέθηκε, μετά από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επιτυχημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και πώς παρ΄ολίγο να χάσει τον ρόλο από δική της υπαιτιότητα. Επίσης, δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για την κακοποιητική σχέση που βίωσε στα δεκαέξι της χρόνια.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης μιλάει για τα χρόνια στην Αμερική, τη θητεία του στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και τη «μάχη» του με την κατάθλιψη, τη διέξοδο που του έδωσε η ποίηση και η κυκλοφορία της πρώτης του ποιητικής συλλογής. Εξομολογείται ότι στάθηκε μπροστά όταν είδε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφό του στον χώρο του θεάτρου.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
18/04/2024 09:23
Ο λόγος που τη θέτει εκτός εκπομπής δύο εβδομάδες προτού ρίξει αυλαία
Ψυχαγωγία
18/04/2024 09:40
Η αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός
Ψυχαγωγία
18/04/2024 14:10
Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου