Skip to main content
x

«TET-A-TET στον ALPHA» με τη Ρένια Λουιζίδου να εξομολογείται ότι έφτασε ακόμα και κοντά στον...θάνατο

Η αγαπημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τους «Απαράδεκτους», έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία εξομολογητική συνέντευξη - «καταπέλτης»

Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για όλους και για όλα. Θυμάται τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την κάθοδό της στην Αθήνα για μια οντισιόν που ήταν για… αγόρι.

Γυρνάει για λίγο πίσω τον χρόνο και εξιστορεί στιγμές από τη μεγάλη επιτυχία που έζησε ως πρωτοεμφανιζόμενη στη σειρά «Απαράδεκτοι»! Πώς ήταν η συνεργασία και η σχέση της με τη θρυλική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης; Με αγάπη, ειλικρίνεια και θαυμασμό μιλάει και για το τηλεοπτικό της ταίρι, τον Βλάσση Μπονάτσο.

Αναφέρεται, επίσης, και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καταθέτοντας τη δική της εμπειρία. Σε προσωπικό επίπεδο, εξηγεί γιατί ο άνθρωπος της ζωής της και σύζυγός της είναι εκτός του χώρου, μιλάει για τον γιο της και εξομολογείται πότε και γιατί έφτασε κοντά στον θάνατο.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις