Skip to main content
x

«TET-A-TET» με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Θοδωρή Βουτσικάκη

Η ποιήτρια του ελληνικού τραγουδιού Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η πιο σπουδαία νέα φωνή της Ελλάδας, έρχονται στο βραβευμένο talk show «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA» για να εντυπωσιάσουν και on camera το κοινό που λατρεύει τον αυθεντικό ελληνικό στίχο και τις συγκλονιστικές ερμηνείες.

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 18:45 ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται στον ALPHA Κύπρου τη στιχουργό που χάρισε διαχρονικά «διαμάντια» στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μαζί της και ο καλλιτέχνης που εντυπωσιάζει με τη φωνή του σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε. 

Λίγες μέρες πριν βρεθούν στην Κύπρο για τη φοβερή μουσική παράσταση «Στην οδό Φρυνίχου…ξανά» μοιράζονται σκέψεις και στιγμές σε μία εκπομπή γεμάτη αγαπημένα τραγούδια. Μιλούν για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους, αλλά και το «ταξίδι» τους στο ελληνικό τραγούδι.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
29/03/2024 10:03
Ο καταξιωμένος σχεδιαστής που ετοιμάζει πυρετωδώς τα ρούχα της 17χρονης
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;