Microsites Menus
Τηγανιά ντομάτας με λουκάνικο, φέτα και αυγά
Από τον Γιάννη Πρατικάκη
Υλικά:
- 400 γρ. λουκάνικο χωριάτικο (π.χ. καπνιστό ή με πορτοκάλι), σε ροδέλες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη (ή τριμμένη φρέσκια)
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- ¼ κ.γ. καυτερή πάπρικα ή μπούκοβο
- ½ κ.γ. κύμινο
- 100 γρ. φέτα, σε κύβους ή τρίμματα
- 4 αυγά
- Αλάτι, πιπέρι