Skip to main content
x

Λιγκουίνι με αχνιστές αχιβάδες και λευκό κρασί

Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ

 

 

Υλικά:

  • 1 πακέτο αχιβάδες ολόκληρες ψημένες 1000 γρ.
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • ½ κ.γ. πιπέρι αλεσμένο
  • 1 ποτήρι Λευκό κρασί
  • 1 πακέτο λινγκουίνι 500 γρ.
  • 1 κ.σ. μαϊντανο  ψιλοκομμένο