Microsites Menus
Λιγκουίνι με αχνιστές αχιβάδες και λευκό κρασί
Από τον Χρίστο Νόελ Μπάσιλ
Υλικά:
- 1 πακέτο αχιβάδες ολόκληρες ψημένες 1000 γρ.
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- ½ κ.γ. πιπέρι αλεσμένο
- 1 ποτήρι Λευκό κρασί
- 1 πακέτο λινγκουίνι 500 γρ.
- 1 κ.σ. μαϊντανο ψιλοκομμένο