Microsites Menus
Λιβανέζικη Κιμαδόπιτα, Kibbeh
Από τον Σάββα Σάββα
Υλικά:
Για τη γέμιση:
- 250 γρ. χοιρινός κιμάς (διπλοπερασμένος)
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- ½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
- ½ κ.γ. κύμινο (τριμμένο)
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη βάση:
- 300 γρ. χοιρινός κιμάς (διπλοπερασμένος)
- 250 γρ. πουργούρι
- 1 μέτριο κρεμμύδι (τριμμένο στον τρίφτη)
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ¼ κ.γ. κόλιανδρο (τριμμένο)
- ¼ κ.γ. κάρδαμο (τριμμένο)
- 1 κ.σ. φρυγανιά (τριμμένη)
- Αλάτι
- Πιπέρι