Microsites Menus
Κορμός λευκής σοκολάτας με χαλεπιανά και πραλίνα χαλεπιανό
Από τον Γιάννη
Υλικά:
- 250 γρ. μπισκότα της αρεσκείας μας σπασμένα
- 70 γρ. χαλεπιανά αλατισμένα χοντροκομμένα
- 200 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
- 100 γρ. γάλα ζαχαρούχο
- 150 γρ. βούτυρο
- 80 γρ. πραλίνα φιστικιού
- 80 γρ. καρύδα αποξηραμένη
- 20 ml κονιάκ
Για την επικάλυψη:
- 20 γρ. φιστίκια αλεσμένα
- 20 γρ. καρύδα αποξηραμένη