Microsites Menus
Κιμάς κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
Υλικά:
- 500 γρ. κιμά κοτόπουλο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.γ. κύμινο
- ½ δέσμη φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
- 400 γρ. πισσουρκωτικο πρόβειο βιολογικό γιαούρτι
- Ελληνικές πίτες για το σερβίρισμα
- Αλάτι & Πιπέρι