Skip to main content
x

Κιμάς κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού

Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου

 

Υλικά:

  • 500 γρ. κιμά κοτόπουλο 
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι  (ψιλοκομμένο) 
  • 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
  • 1 κ.σ. πάπρικα 
  • 1 κ.γ. κύμινο 
  • ½ δέσμη φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
  • 400 γρ. πισσουρκωτικο πρόβειο βιολογικό γιαούρτι
  • Ελληνικές πίτες για το σερβίρισμα 
  • Αλάτι & Πιπέρι