Skip to main content
x

Οι «24 ΩΡΕΣ» δίνουν γροθιά στο μπούλινγκ... στον απόηχο του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο - αφιέρωμα στον αδικοχαμένο 16χρονο Παναγιώτη Στεφανή που έχασε τη ζωή του λόγω μπούλινγκ, έρχονται οι «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Kύπρου.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 18:45, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του φέρνουν στο φως όλα όσα έγιναν το βράδυ του θανάτου του Παναγιώτη. Σε πρώτο πλάνο τα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τα γεγονότα που για χρόνια βίωνε ο 16χρονος, ο οποίος στα μάτια των θυτών ήταν το «τέλειο» θύμα, λόγω της εμφάνισης και του χαρακτήρα του.

Ποιο είναι το προφίλ των θυμάτων, των θυτών, αλλά και τι μπορούν να κάνουν οι λεγόμενοι «θεατές» επεισοδίων μπούλινγκ, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και για να σταματήσει αυτή η μάστιγα;

Μέσα από τον απόηχο της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου -που για αρκετό κόσμο δεν ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα- ο Κωνσταντίνος συναντά τους γονείς του παιδιού στους Τρούλους. Αποκαλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής του γιου τους και φέρνουν στο φως όλα όσα γίνονταν εις βάρος του. Μιλούν για ένα μαζικό μπούλινγκ που μάλιστα είχε γίνει και «κανόνας» τόσο στα σχολεία που φοιτούσε όσο και στο χωριό.

Επίσης, προχωρούν και σε μια αποκάλυψη για τον αγώνα που έδιναν για χρόνια για να αποκτήσουν το μονάκριβο παιδί τους.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» που επιχειρεί, παράλληλα, να εμβαθύνει και στα θέματα της αντιμετώπισης του εκφοβισμού, σε μια προσπάθεια να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις