Skip to main content
x

Κωνσταντίνα Νικολάου στις 24 ΩΡΕΣ: Από τον βούρκο, στο ψηλότερο βάθρο της ζωής

 

Ένα αφιέρωμα σε μια γυναίκα που αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αναγέννησης μέσα από τις στάχτες της, μας παρουσιάζουν οι 24 ΩΡΕΣ το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 18:45. 

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Νικολάου, που από την παιδική της ηλικία, είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Από τη μια η φτώχεια και από την άλλη ο πατέρας της, ο οποίος έφυγε από την ζωή λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ, δημιούργησαν στα μάτια της Κωνσταντίνας Νικολάου έναν κόσμο όχι και τόσο ιδανικό. 

Η ίδια θυμάται τον εαυτό της να στέκεται στις ουρές των συσσιτίων στο σχολείο και να βοηθά τη μητέρα της να καθαρίζουν σπίτια. Στη συνέχεια, τα βιώματα της και όσα την τραυμάτισαν στην παιδική ηλικία, την οδήγησαν στη νευρική ανορεξία, ενώ την πόρτα της χτύπησε σε κάποια στιγμή και ο καρκίνος, που της στέρησε ότι πολυτιμότερο μπορούσε να έχει μια γυναίκα...τη μητρότητα. 

Η Κωνσταντίνα, ωστόσο, με έναν όμορφο τρόπο βρήκε τον εαυτό της και την δύναμη που έκρυβε μέσα της. Στον δρόμο της ήρθε η σκοποβολή με την οποία "σκότωσε" τους εφιάλτες της. Η συνάντησή της με ανθρώπους - κλειδιά και το πείσμα της, την ανέβασαν στο ψηλότερο βάθρο του αθλητισμού και της ζωής.

Σήμερα, η Κωνσταντίνα είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του κόσμου στο Ολυμπιακό άθλημα της σκοποβολής με πολλές διακρίσεις. Είναι παράλληλα και μια πρωταθλήτρια φιλανθρωπίας, αφού έταξε την ζωή της στην προσφορά, ειδικά για παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Μη χάσετε στις 24 ΩΡΕΣ μια ιστορία που θα συγκινήσει και θα στείλει το μήνυμα, ότι στη ζωή δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο. Η Κωνσταντίνα με έναν μοναδικό τρόπο μας δείχνει τον δρόμο...

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:55
Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από τότε που ο βασιλιάς απέχει από τα καθήκοντά του
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.