Skip to main content
x

Γεμιστά μανιτάρια portobello

Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου

 

Υλικά:

 

  • 10 μανιτάρια portobello
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. φρέσκια αναρή (ταλάρι)
  • 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (ψιλοκομμένο)
  • 4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
  • 4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ψιλοκομμένο)
  • 2 χαλλούμια πισσουρκώτικα αιγινά (χωριάτικα/ τριμμένα)
  • Λίγο μέλι για το γαρνίρισμα  
  • Αλάτι, πιπέρι

 

 

 

 

 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
03/05/2024 11:41
Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ψυχαγωγία
03/05/2024 11:17
“Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια”