Καθημερινά και Σαββατοκύριακα στις 20:15 - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Καθημερινά στις 12:00 - Μεσημβρινή Ενημέρωση
| Καθημερινά στις 18:10 και Σαββατοκύριακα στις 17:50 με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα |
 
 
Παρουσιάζουν: Αντρέας Κημήτρης ,Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Θωμάς Παίσης, Αθηνά Χάλκου, Κωνσταντίνα Νεοφύτου και Κατερίνα Κωνσταντίνου.
 

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
 
Kaθημερινά στις 20:15
 
Εν μέσω συνεχών εξελίξεων τόσο στην Κύπρο όσο και στον διεθνή χώρο, ο Alpha Κύπρου προσφέρει στον πολίτη έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της Κύπρου, με ανταποκριτές σε όλες τις πόλεις και με ζωντανές συνδέσεις σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου η επικαιρότητα το επιτάσσει, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha News είναι κοντά στον πολίτη, καταγράφει τα γεγονότα, δίνει σφυγμό επικαιρότητας, παρουσιάζει αντικειμενικά και αξιόπιστα την εσωτερική και διεθνή ειδησεογραφία και τους πρωταγωνιστές της. Δυναμική και αποκαλυπτική ενημέρωση, με καταγραφή όλων των σημαντικών κοινωνικών θεμάτων, με έρευνες και ρεπορτάζ απ’ όλη την Κύπρο.
 
 

 
Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων 
 
Ολοκληρωμένη μεσημβρινή ενημέρωση από τον Alpha Κύπρου, με τους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και Θωμά Παϊσή, Kaθημερινά στις 12:00 το μεσημέρι.
 
Με την πληρέστερη ειδησεογραφική ομάδα, ο Alpha Κύπρου, κάνει πρεμιέρα στην μεσημεριανή ενημέρωση με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Alpha News.  Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του  Alpha Κύπρου, θα προβάλλεται καθημερινά από τις 29 Αυγούστου στις 12:00Με παρουσιαστές τους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και Θωμά Παϊση, ο  Alpha Κύπρου φιλοδοξεί να προσφέρει την πρώτη ολοκληρωμένη ειδησεογραφική ενημέρωση της ημέρας με ποικίλη θεματολογία που ενδιαφέρει τον σύγχρονο πολίτη. Με την στήριξη ολόκληρης της ειδησεογραφικής ομάδας το μεσημβρινό δελτίο Alpha News εγγυάται έγκυρη, αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση. Με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από τον τόπο της είδησης, ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις ο Alpha Κύπρου θα είναι παρόν σε όλα τα γεγονότα στην Κύπρο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.
 
 
 
 
 
 
Για συνεχή ενημέρωση επισκεφθείτε το ενημερωτικό μας portal alphanews.live