Τουρτάκια του Αγίου Βαλεντίνου

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΤΟΥΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
Από την Μαριέλα Χρίστου


ΥΛΙΚΑ:
  • 270 γρ. ηλιανθέλαιο
  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ.  βανίλια
  • 4 αυγά
  • 4 κ.σ. κακάο διαλυμένο σε 1 π. νερό
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 2 π. αλεύρι
  • 1/2 π. γάλα
 
ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ. σοκολάτα γάλακτος
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1/2 π. ζάχαρη άχνη