Τάρτα με γκανάζ και σως καραμέλας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΚΑΝΑΖ ΚΑΙ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
Από τον Αντρέα Καβάζη
 
ΥΛΙΚΑ:
 
ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ
  • 250 γρ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
  • 6 τάρτες ατομικές
  • Φράουλες ή μούρα