Σπαγγέτι με συκωτάκι κοτόπουλο και ξύσμα πορτοκάλι

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Από τον Αντρέα Καβάζη
 
ΥΛΙΚΑ: 
  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 400 γρ. συκωτάκι κοτόπουλου
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1/3 φλιτζ. λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές γεμάτες μαλακό τυρί
  • ¾ φλιτζ. γάλα
  • 1 πρέζα ξύσμα πορτοκάλι
  • Αλάτι - πιπέρι