Σολομός Teriyiaki και Γαρίδες Tempura Maki

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΣΟΛΟΜΟΣ TERIYIAKI
 
ΥΛΙΚΑ:  
  • 200γρ σολομός
  • 60ml σπιτική σάλτσα teriyiaki
  • 10gr αλάτι
  • 5gr Μαύρο πιπέρι
  • 30gr Φρέσκο λεμόνι 
  • 5gr  σχοινόπρασο 
 
ΓΑΡΙΔΕΣ TEMPURA MAKI
 
ΥΛΙΚΑ:   
 
  • 60gr γαρίδα 16/20 
  • 10gr κόκκινες πιπεριές
  • 30gr Αβοκάντο 
  • 5gr νιφάδες Tempura 
  • 15gr Σπιτική Γιαπωνέζικη πικάντικη μαγιονέζα
  • 10gr Σπιτική σάλτσα Teriyiaki  
  • 10gr καβουρδισμένο σουσάμι
  • 10gr λευκό τζίντζερ
  • 5gr Wasabi