Κρέμα μόκα με μπισκότο σοκολάτας σε ποτήρι

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΚΡΕΜΑ ΜΟΚΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
Από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
 
ΥΛΙΚΑ:
  • 150 γρ. μπισκότα σοκολάτας
  • 50 γρ. βούτυρο soft λιωμένο
  • 375 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 δόσεις espresso ristreto (30 ml)
Για το σερβίρισμα:
  • 120 γρ. raspberries
  • 50 γρ. λευκή κουβερτούρα