Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με σάλτσα μουστάρδας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Από τον Αντρέα Καβάζη


 
ΥΛΙΚΑ: 
 
  • 2 χοιρινές μπριζόλες Καρέ
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • ½ φλ.λευκό κρασί
  • Αλάτι - πιπέρι
 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • ¼ κρεμμύδι
  • 2 γεμάτες κουταλιές μουστάρδα
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 1/4  φλ. χυμό λεμονιού
  • ¼ φλ. νερό
  • Αλάτι - πιπέρι
 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • 1/2 κόκκινο λάχανο σε λωρίδες
  • 3 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • ½ φλ. φέτα σπασμένη
  • 1 μέτριο αγγούρι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • Αλάτι - πιπέρι