Γαλατόπιτα του σεφ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ
Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 λίτρο φρέσκο Γάλα plus+ 
  • ½ λίτρο σοκολατούχο Γάλα
  • 200 γρ. Zάχαρη
  • 4 Αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 120 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
  • 30 γρ. Νισεστέ
  • 1 φακελάκι  Βανίλια
  • ½ Πορτοκάλι (ξύσμα)
  • 50 γρ. Βούτυρο, κρύο σε κύβους
  • 5 Φύλλα κρούστας για γλυκά
 
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • Κανέλα
  • Ζάχαρη Άχνη